В тон с очакванията на прогнозите от последните дни, почти  никъде

...
В тон с очакванията на прогнозите от последните дни, почти  никъде
Коментари Харесай

Продължава ли фалшивата зима у нас?

В звук с упованията на прогнозите от последните дни, почти  никъде в равнинната част на страната, с изключение на тук-там в Предбалкана и високите места на северозапад няма снежна завивка.

До тази вечер ще остане облачно. Слаб сняг ще превалява в централните южни региони към Родопите, както и в Странджа. Температурите след обяд ще доближат стойности от към нула до 3 градуса.

През нощта облачността ще бъде забележителна. Разкъсвания и понижения ще има след среднощ над североизточните елементи на страната. В Източна България към момента ще духа сдържан и краткотрайно мощен североизточен вятър.

Сняг ще превалява над Родопите, като до сутринта и там преваляванията ще стопират в множеството места.

Минималните температури ще са от минус 6 до минус 1.

През деня облачността ще бъде променлива, по-значителна над северозападните региони, съвсем без превалявания. В Източна България ще остане прохладно.

Ще бъде студено, с оптимални температури от минус 3 до плюс 2 градуса.

Студено, с температури близки до естествените за януари ще остане времето в четвъртък. Минималните стойности ще са от към минус 10 до минус 5 градуса, а дневните ще останат без основна смяна - към нула градуса. 

В петък минималните стойности ще са с няколко градуса по-високи от тези в четвъртък, а дневните в множеството места ще са от 3 до 8 градуса.

В събота минималните температури ще са от минус 3 до плюс 3, а дневните от 3 до 9 градуса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР